Etapa județeană a Olimpiadei de Religie la Drobeta Turnu Severin

Sâmbătă, 1 martie, la Școala Gimnazială nr. 6 din Drobeta Turnu Severin are loc faza județeană a Olimpiadei de Religie (cult ortodox) , începând cu ora 10.00. La acest concurs vor participa peste 185 de elevi mehedințeni, de la clasele V-XII, ne informează Cătălin Cernătescu.

Subiectele vor fi alcătuite de grupul de lucru din cadrul Comisiei Centrale, după cum ne-a transmis Prof. Dana Săftoiu, inspector de Religie în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți.

Toți elevii calificați la etapa județeană sunt așteptați între 9.15-9.30, având asupra lor fie buletinul, fie carnetul de elev vizat pe anul școlar în curs, competiția de cunoștințe religioase urmând să înceapă la ora 10:00, după primirea subiectelor.

Timpul efectiv de lucru va fi de două ore pentru elevii de la clasele V-VI, respectiv de trei ore pentru ceilalți participanți.

Primii clasați de la clasele a VII-a până la a XII-a vor participa la etapa națională a olimpiadei de religie care se va desfășura în perioada 7-11 aprilie la Slatina, județul Olt.

Comentarii Facebook


Știri recente