Etapa eparhială a Concursului național Părintele Dumitru Stăniloae – 110 ani de la naștere și 20 de ani de la trecerea la cele veșnice în Episcopia Tulcii

La Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Casian” din Tulcea a avut loc marți 22 ianuarie 2013 etapa eparhială a Concursului național „Părintele Dumitru Stăniloae – 110 ani de la naștere și 20 de ani de la trecerea la cele veșnice” și la care au participat elevi ai Seminarului, informează Biroul de Presă al Episcopiei Tulcii.

Înaintea probei de concurs participanții au fost binecuvântați de către P.S. Sa Visarion episcopul Tulcii care le-a și rostit un cuvânt duhovnicesc legat de viața părintelui Dumitru Stăniloae originar din Vlădenii Brașovului.

În urma concursului a fost declarat câștigător elevul Ivanov Mina din clasa a X-a, care va participa la faza mitropolitană.

Toți participanții la Concurs vor fi premiați de către Episcopia Tulcii cu prilejul Serbării Școlare închinată „Sfinților Trei Ierarhi” ce va avea loc marți 29 ianuarie a.c.

Comentarii Facebook


Știri recente