Episcopul Vincenţiu cheamă la Referendum: Toate atacurile împotriva lui Hristos încep prin denigrarea familiei

Preasfinţitul Părinte Vincenţiu i-a îndemnat pe credincioşi, în cuvântul său duminical, să voteze la Referendum pentru „familia binecuvântată de Dumnezeu, formată din bărbat și femeie” şi a subliniat că „toate atacurile împotriva lui Hristos încep prin denigrarea familiei”.

Ierarhul a atras atenţia că acesta „este un moment de mare cumpănă în istoria poporului român, pe care cu ajutorul lui Dumnezeu și responsabilitatea poporului dreptcredincios îl vom birui”.

Cuvintele au fost rostite cu prilejul prezenţei în parohia Movila din Protopopiatul Fetești unde a sfinţit un Centru multifuncţional şi a oficiat Sfânta Liturghie, informează Eparhia Sloboziei şi Călăraşilor.

Omilia a avut ca temă principală urmarea lui Hristos. În acest context, Preasfinţia Sa a vorbit despre asumarea Crucii lui Hristos şi despre puterea pe care Sfânta Cruce ne-o dă în călătoria vieții noastre.

„Credincioșii își asumă Sfânta Cruce în familie – Biserica cea mică, familie binecuvântată de Dumnezeu cu prunci”, a spus Preasfinţia Sa.

Centrul multifuncţional va fi ocrotit de Sfântul Efrem cel Nou.

Foto credit: Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Comentarii Facebook


Știri recente