Episcopul Vincenţiu a slujit la Catedrala Episcopală din Slobozia | Foto

Preasfinţitul Părinte Vincenţiu, Episcopul Sloboziei şi Călăraşilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie în Catedrala Episcopală din Slobozia.

Făcând referire la Pilda datornicului nemilostiv prezentată în textul biblic duminical, Părintele Episcop s-a adresat credincioşilor şi le-a vorbit despre iertarea neîmpărtășită, despre iertarea frățească pe care trebuie să o cultivăm, în contextul în care trebuie să fim conștienți de „cât de mult ne iartă Preamilostivul Dumnezeu”.

Răspunsurile liturgice au fost oferite de Corul Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, notează site-ul oficial al Eparhiei.

La final, Episcopul i-a împărtășit pe copiii prezenți la Sfânta Liturghie și i-a binecuvântat pe toți credincioșii care au participat la slujbă.

Foto Credit: Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Comentarii Facebook


Știri recente

Un nou protoiereu pentru Dondușeni și Edineț

Episcopul Antonie de Bălți a oficiat marți, 14 iulie, ceremonia de instalare a noului protoiereu pentru Protopopiatul Dondușeni și Edineț în persoana Pr. Igor Roșca. Evenimentul a avut loc în biserica „Sfânta Treime” din satul…