Episcopul Varlaam a înălțat rugăciuni de mulțumire la moment aniversar pentru Centrul de Presă Basilica

La finalul Sfintei Liturghii oficiate de Sfânta Treime, Episcopul Varlaam Ploieșteanul a înălțat rugăciuni de mulțumire cu prilejul hramului Centrului de Presă Basilica al Patriarhiei Române, care împlinește 11 ani de activitate.

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal, este coordonatorul Centrului de Presă Basilica.

La slujba de Te Deum au participat angajații Centrului de Presă și numeroși credincioși bucureșteni.

Sărbătoarea Sfintei Treimi Sfânta Liturghie de la Catedrala Patriarhală din București #LIVE #28maiSlujbă de Te Deum oficiată de Preasfințitul Părinte #VarlaamPloieșteanul, Episcop-vicar patriarhal, în Catedrala patriarhală, cu prilejul hramului Centrului de presă BASILICA, al Patriarhiei Române.

Publicată de TRINITAS TV pe 27 Mai 2018

Un Centru de Presă care cultivă bucuria, dragostea, pacea și armonia

„Centrul nostru de Presă cultivă bucuria, dragostea între oameni, pacea, armonia, pacea sufletului prin știri pozitive, prin muzică menită să aducă ascultătorilor pace și echilibru sufletesc într-o perioadă în care suntem confruntați cu foarte multe greutăți care adeseori ne copleșesc”, a spus Episcopul Varlaam.

În cuvântul rostit la finalul slujbei de Te Deum, Preasfinția Sa a subliniat eforturile prin care funcționează cele cinci componente ale Centrului de Presă Basilica.

„Ne străduim să fim de folos credincioșilor și nu numai lor, tuturor celor care întâmplător sau cu bună știință ascultă sau citesc ceea ce scriu și produc ostenitorii celor cinci componente ale Centrului de Presă Basilica”.

Episcopul Varlaam Ploieșteanul a amintit faptul că i se cuvine recunoștință și mulțumire Patriarhului Daniel, care a susținut apariția și dezvoltarea instituțiilor media ortodoxe încă din vremea slujirii sale ca Mitropolit al Moldovei și Bucovinei.

În același context, ierarhul a amintit faptul că în acest an Radio Trinitas a împlinit 20 ani de emisie, iar Agenția de știri Basilica urmează să aniverseze în 16 iunie 2018 zece ani de prezență în mediul online.

Centrul de Presă Basilica

Centrul de Presă Basilica a fost fondat la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în 27 octombrie 2007 şi cuprinde cinci componente: Radio Trinitas, care a împlinit anul acesta 20 ani de emisie, Trinitas TV, publicațiile Lumina, Agenția de știri Basilica și Biroul de presă şi relaţii publice.

Agenţia de ştiri Basilica împlineşte, în 16 iunie 2018, zece ani de existenţă în spaţiul virtual.

Foto credit: Mihnea Păduraru / ZL

Comentarii Facebook


Știri recente