Episcopul Ilarion Făgărăşanul s-a rugat pentru Părintele Arsenie Boca, la 108 ani de la naşterea marelui duhovnic

Preasfinţitul Părinte Ilarion Făgărăşanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sibiului, a oficiat duminică o slujbă de pomenire pentru Părintele Arsenie Boca, cu prilejul împlinirii a 108 ani de la naştere.

Slujba parastasului a fost oficiată la Mănăstirea „Brâncoveanu” de la Sâmbăta de Sus după Sfânta Liturghie, informează Mitropolia Ardealului.

Episcopul Ilarion i-a îndemnat pe cei prezenți în cuvântul rostit să urmeze învățăturilor Părintelui Arsenie Boca care a propovăduit Evanghelia Mântuitorului Hristos.

„Mântuitorul a adus legea iubirii pe care părintele nostru drag Arsenie a transmis-o mai departe tuturor celor care l-au ascultat: călugărilor de la Mănăstirea Sâmbăta și celor de la Prislop, precum și celor care mergeau la Drăgănescu să-i asculte cuvântul”, a spus Părintele Episcop.

În continuare, Părintele Arhimandrit Daniel Breabăn a citit Apelul Adunării Naționale Bisericești pentru participarea la referendum în 6-7 octombrie 2018 „Să spunem DA familiei binecuvântate de Dumnezeu!”.

Părintele Episcop Ilarion Făgărășanul rostit celor prezenți Pastorala Mitropolitului Laurențiu: „Să ne pregătim, cu post și rugăciune, sub ocrotirea Maicii Preacurate, pentru apărarea Familiei, celula de bază a societății!”.

Foto Credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente