Episcopul de Bălți s-a întâlnit cu autoritățile locale din Sângerei, Republica Moldova

Preasfințitul Părinte Antonie a făcut marți o vizită la Sângerei, unde s-a întâlnit cu Grigore Corcodel, Președintele Raionului Sângerei, și cu Arcadie Covaliov, primarul orașului cu același nume.

Episcopul i-a felicitat pe demnitari cu ocazia Zilei Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală și le-a urat putere de muncă și ajutor de la Domnul în slujirea semenilor din posturile publice pe care le ocupă.

Preasfințitul Părinte Antonie a apreciat colaborarea între Episcopia de Bălți și conducerea raionului și cea a primăriei, exprimându-și speranța că aceasta va continua la fel de rodnic în viitor.

Foto: Episcopia de Bălți

Arcadie Covaliov, primarul orașului Sângerei, l-a felicitat pe ierarh cu ocazia sărbătoririi zilei onomastice – Sfântul Antonie cel Mare, conform calendarului nerevizuit – dorindu-i păstorire îndelungată, cu realizări mari în Grădina Domnului și cea a Neamului.

Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă caldă și cordială.

La Sângerei s-a născut mărturisitorul Valeriu Gafencu, despre care Nicolae Steinhardt a spus că a fost unul din sfinții închisorilor comuniste.

Foto credit: Episcopia de Bălți

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente