Episcopul Caransebeşului i-a colindat pe copiii şi vârstnicii instituţionalizaţi | „Să fim împreună cu cei bolnavi şi singuri”

Copiii și vârstnicii din spitalele, școlile speciale și azilele aflate în Protopopiatul Caransebeș au primit marţi vizita Preasfinţitului Părinte Lucian.

„Trebuie să fim împreună cu cei bolnavi, cu cei singuri, cu orfanii și bătrânii abandonați pentru că mesajul îngerilor la Nașterea Domnului ne îndeamnă la bunăvoire între noi”, a spus Preasfinţia Sa.

Ierarhul i-a binecuvântat şi le-a oferit daruri, iar corul Ethos a susţinut un concert de colinde, vestindu-le Naşterea Domnului.

„Credem că mesajul sfânt al colindului a ajuns și de această dată în sufletul și inima fiecăruia și, în mod special, în sufletul celor care au ascultat cu atenție vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului Hristos. Dumnezeu să-i binecuvinteze pe toți cei ce ne-au ascultat astăzi și în inima fiecăruia să încolțească mesajul colindului”, a afirmat Părintele Episcop.

Ierarhul i-a vizitat pe cei prezenţi în azilele din Caransebeș și Sacu, în Centrele de plasament din Zăgujeni şi Caransebeș, dar şi pe cei internaţi în Centrul Primiri Urgențe, Complexul „Sfântul Vasile” și Spitalul Municipal din Caransebeș.

Foto Credit: Episcopia Caransebeşului

Comentarii Facebook


Știri recente