Episcopia Tulcii | Concurs religios dedicat sfintelor icoane și Patriarhului Justinian Marina

Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români ( A.S.C.O.R) Tulcea, cu sprijinul Episcopiei Tulcii, a organizat în data de 12 iunie 2017 cea de-a VIII-a ediție a concursului religios anual între liceele din municipiul de la porțile Deltei Dunării.

Evenimentul intitulat Icoana în tradiția ortodoxă și Patriarhul Iustinian Marina – un apostol al Bisericii și al neamului românesc a avut la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tulcea, a precizat părintele Felix Neculai, consilier cultural și comunicații media.

În cadrul concursului, fiecare liceu din municipiu a fost reprezentat de un echipaj format din 3 tineri care au avut de răspuns la un test grilă format din 40 de întrebări.

Cu prilejul organizării competiției, a fost proiectată și înregistarea conferinței părintelui Cristian Teșu, profesor la Facultatea de Teologie Dumitru Stăniloae din Iași, organizată de ASCOR la Tulcea.

De asemenea, Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, și Cristi Cosma, președintele A.S.C.O.R -Tulcea, au rostit alocuțiuni cu referire la importanța organizării evenimentului în anul omagial 2017. La finalul întâlnirii, organizatorii au acordat participanților premii în diplome, cărți și bani.

Comentarii Facebook


Știri recente