Episcopia Huşilor: Peste 2000 de persoane au primit daruri de Paşti

Peste 2000 de persoane din Episcopia Huşilor au primit daruri cu prilejul sărbătorilor pascale. Episcopul Ignatie a înmânat personal o parte dintre pachetele pregătite pentru familiile aflate într-o situaţie materială precară din cuprinsul eparhiei.

Darurile au fost distribuite în perioada 23-27 aprilie 2021 în cadrul caravanei ,,De Paști, aducem ÎMPREUNĂ lumina în suflete” a Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Pachetele au constat în alimente, încălţăminte şi dulciuri pentru copii.

Alături de copiii din satele vasluiene și de cei care frecventează Centrele de zi ale Asociației, de la Boțești, Fălciu, Ghermănești, și Bârlad, numeroase persoane vârstnice și familii aflate în situații financiare limită au primit pachete cu carne și alimente neperisabile pentru zilele Paștilor. De asemenea, unde situația a impus, au fost acordate și sume de bani», a declarat părintele consilier Vladimir Beregoi, președintele Asociației „Filantropia Ortodoxă” Huși.

Proiectul filantropic a fost dedicat celor aflați într-o situaţie financiară precară, cu precădere copii și oameni în vârstă, izolați sau suferinzi.

Foto credit: Episcopia Huşilor

Comentarii Facebook


Știri recente