Episcopia Alexandriei: Donații către spitale și Jandarmerie, alimente pentru vârstnici

În Teleorman, Biserica s-a implicat în lupta cu răspândirea noului coronavirus pe mai multe planuri.

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Galaction, Protopopiatul Roșiorii de Vede a oferit luni, 06 aprilie 2020, o donație de 15.000 de lei către Spitalul Municipal „Caritas”, pentru achiziționarea de echipamente medicale. Spitalul „Caritas” este spital suport pentru bolnavii de Covid-19 din județul Teleorman.

La sfârșitul săptămânii trecute, Sectorul social-filantropic al Episcopiei Alexandriei și Teleormanului a donat un număr de 3.000 măști de protecție către Jandarmeria Teleorman și Spitalul orășenesc Videle.

În același timp, Mănăstirea Pantocrator din Drăgăneşti Vlaşca a continuat acțiunea social-filantropică începută odată cu declararea stării de urgență distribuind produse alimentare persoanelor vârstnice sau fără posibilități materiale din satele Comoara și Văceni.

Produsele, în valoare de 10.000 de lei, au fost distribuite cu ajutorul asistenților sociali și voluntarilor de la Primăria Drăgănesti Vlașca, cu respectarea tuturor normelor igienico-sanitare, informează Episcopia Alexandriei și Teleormanului.

Foto credit: RawPixel

Comentarii Facebook


Știri recente