Enoriaşii bisericii Sf. Dumitru – Poştă vin duminică „În IE la LiturghIE”

Enoriaşii bisericii „Sfântul Dumitru-Poştă” – Paraclis Universitar participă duminică, 20 iunie 2021, „În IE la LiturghIE”.

Ei vor purta îmbrăcămintea tradiţională românească pentru a serba cu anticipaţie Ziua internaţională a Iei, 24 iunie.

Vor fi acordate premii pentru cel mai frumos costum tradițional, precum și câștigătorului concursului cu întrebări pe teme folclorice „Tu ce știi despre tradiții?” .

Invitaţia la evenimentul organizat de Asociaţia Umanitară Tadeu este deschisă tuturor celor care doresc promovarea tradiţiilor româneşti.

„În ziua de Rusalii, vă invităm să ne fiți alături la un eveniment menit să readucă în lumină frumusețea purtării hainelor tradiționale, la momente de sărbătoare”.

În IE la LiturghIE – Păstrăm tradiția vie este un demers care își propune cultivarea și păstrarea interesului pentru cunoașterea tradițiilor românești. Vă aşteptăm cu drag!”, au transmis reprezentanţii Asociaţiei Umanitare Tadeu.

Comunitatea Paraclisului Universitar „Sfântul Dumitru”-Poștă derulează mai multe acțiuni catehetice, culturale, dar și sociale despre care puteți afla atât în Revista „Dimitrios” cât și pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook a parohiei.

Biserica „Sfântul Dumitru-Poştă” este situată în Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Franceză nr. 1, Sector 3.

Foto credit: arhivă Basilica.ro


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro. 

Comentarii Facebook


Știri recente