Editurile Patriarhiei Române prezente la BOOKFEST 2016

Târgul Internațional de Carte BOOKFEST 2016, ediția a XI-a, se desfășoară până duminică, 05 iunie 2016, la Centrul Expozițional Romexpo din București.

Editurile Patriarhiei Române (Ed. IBMO, Ed. BASILICA, Ed. TRINITAS) participă și în acest an, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la cel mai așteptat târg de carte al anului, un eveniment cultural la care sunt așteptați peste 100.000 de cititori, după cum ne-a precizat Dragoş Vlădescu.

În acest context, oferta de carte a Editurilor Patriarhiei Române include o serie de titluri noi dintr-o gamă variată de lucrări de teologie ortodoxă, traduceri patristice, enciclopedii, dicţionare, albume, monografii, ghiduri pentru pelerini, cărți pentru copii, toate acestea la prețuri promoționale pe perioada desfășurării târgului. Totodată, cei interesați se pot bucura și de Suplimentul Lumina cărților  (nr. 2-4, mai 2016) și Catalogul cu noutățile editoriale (iunie 2016).

Standul Editurilor Patriarhiei Române este poziţionat în Pavilionul C4-C5. Programul oficial: Miercuri, Joi, Duminică (10.00-20.00), Vineri, Sâmbătă (10.00-21.00). Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook


Știri recente