Editurile Patriarhiei Participă la Târgul de Carte Gaudeamus, organizat online între 1 și 31 martie

Editurile Patriarhiei Române participă la Târgul de Carte Gaudeamus 2021, care este organizat exclusiv online și se desfășoară în perioada 1-31 martie.

Standul virtual al Editurilor Patriarhiei Române se găsește pe pagina de Internet a târgului, iar un simplu click pe butonul roșu trimite vizitatorul în magazinul online al Librăriei Cărților Bisericești.

Aici, „cititorii pot să descopere întreaga ofertă de carte Editurilor Patriarhiei Române, reprezentată de colecții cu scrierile Sfinților Părinți, carte de cult, cărți de teologie contemporană, traduceri precum și cărți adresate copiilor și tinerilor ortodocși”, a explicat Părintele Cristian Antonescu, redactor coordonator al Departamentului Carte teologică de la Editurile Patriarhiei Române.

„Pe platforma Librăriei Cărților Bisericești, alături de cărțile care pot fi achiziționate online, se află și cărți care pot fi citite gratuit, direct pe platformă. Printre acestea se regăsesc acatiste, cărți de rugăciune, literatură pentru copii, precum și literatură teologică”, a adăugat părintele redactor.

Târgul Gaudeamus Radio România va avea tematici distincte de-a lungul lunii martie:

  • 1 – 8 martie: literatură scrisă de femei și adresată publicului feminin;
  • 9 – 15 martie: carte de non-ficțiune;
  • 16 – 22 martie: carte de poezie și ficțiune, în onoarea Zilei Internaționale a Poeziei, sărbătorită anual în 21 martie;
  • 23 – 31 martie: săptămâna dedicată cărților pentru copii și proiectelor de tip „Școala altfel”.

Mai multe detalii aici.

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Comentarii Facebook


Știri recente