Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Pe Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului lucrările la suprastructura edificiului evoluează.

Muncitorii montează prefabricatele și armătura dintre cota 9 și +18 și finalizează lucrările din zona altarului.

„Între 9 și 18 s-au montat prefabricate pe fața de vest, nord și sud și se continuă cu montajul acestor prefabricate spre fațada de răsărit. În interior se montează structură metalică. De asemenea, mai avem puțin și se termină montajul structurii rigide în zona absidelor, iar din spate se vine cu montajul barelor de armătură felixibilă și turnatul betonului. Muncitorii sunt în acest moment la un nivel de 180 – 200 de oameni ziua și aproximativ 30 de oameni noaptea”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu – diriginte de șantier.

Credincioșii sunt așteptați să ajute, după posibilități, la construirea celui mai important locaș de cult ridicat în vremurile noastre. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…