Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur

La Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă a apărut, în format mic, Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur, pentru preoți, informează TRINITAS TV.

Cartea cuprinde textul diortosit al slujbei, preluat din Liturghier, ediția 2012, alături de care sunt tipărite: Rânduiala Proscomidiei, Rânduiala Sfintei Împărtășiri, Otpusturile speciale, Stihurile Paștilor, slujba Parastasului mic și alte rugăciuni necesare, precum și Sinaxarul.

Noua apariție editorială vine în întâmpinarea necesităților practice de slujire a Sfintei Liturghii celei mai des folosite în Biserica Ortodoxă, mai ales când slujba se oficiază în sobor.

Cartea poate fi achiziționată de la Librăria Cărților Bisericești (Intr. Miron Cristea nr. 6, accesul se face din strada 11 Iunie), Librăria „Ortodoxia” (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Krețulescu), prin comandă pe internet la adresa [email protected], precum și de la pangarele bisericilor și mănăstirilor din cuprinsul Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…