Duminica Sfântului Ioan Scărarul la Parohia Cintei. IPS Timotei a oficiat Sfânta Liturghie

IPS Timotei - Cintei

În Duminica a patra din Post, credincioşii parohiei arădene Cintei s-au rugat împreună cu Arhipăstorul lor, Înaltpreasfinţitul Părinte Timotei.

Arhiepiscopul Aradului a oficiat Sfânta Liturghie în biserica parohială şi a adresat celor prezenţi o omilie despre urcuşul duhovnicesc al oamenilor în vederea dobândirii Împărăţiei Cerurilor, transmite Protos. Iustin Popovici, Consilier Mass Media al Eparhiei.

Făcând referire şi la anul omagial şi comemorativ în care ne aflăm, Înaltpreasfinţia Sa a pus în lumină şi jertfelnicia pe care credincioşii de pretutindeni o dovedesc spre cinstea Bisericii.

În cadrul Sfintei Liturghii, Ierarhul a hirotonit preot pe diaconul Andrei Zadic pe seama Parohiei Brusturi, Protopopiatul Sebiş. La final, acesta a primit hirotesia în duhovnic.

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Pr. Ionuț Tutea: A fi alături de vârstnici nu este doar o obligație, ci un mod de a ne desăvârși existența în comunitate

Părintele Ionuț Tutea, consilier eparhial la Sectorul Social-Filantropic și Misionar al Arhiepiscopiei Bucureștilor, a fost sâmbătă invitatul online al Asociației Femeilor Ortodoxe din Mitropolia celor două Americi (AROLA). Coordonatorul activității filantropice din eparhia Bucureștilor a…