Duminica a patra din Postul Mare la Mănăstirea argeşeană Slănic

În Duminica a patra din Postul Mare, la 22 martie 2015, monahii de la Mănăstirea Slănic și credincioșii veniți la rugăciune, s-au bucurat de Arhiereasca Liturghie, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi.

În cuvântul de învățătură, potrivit eparhiaargesuluir.ro, Înaltpreasfinția Sa a subliniat faptul că în pericopa Evanghelică se istorisește despre felul în care Domnul, în dragostea Lui pentru oameni, a descoperit, încă o dată, puterea binelui asupra răului, și chipul în care S-a străduit El să întărească credința în bine, ca fiind atotputernic și biruitor. Vindecarea vine potrivit credinței noastre, făcându-se astfel o legătură între Dumnezeu și puterea noastră de a primi darurile Sale. Dacă cerem și credem mult, mult primim.

De asemenea, Ierarhul Argeșului și Muscelului a mulțumit credincioșilor pentru participarea la rugăciune, împărtășind tuturor bucuria pe care o simți la Mănăstirea Slănic, după urcuşul duhovnicesc încununat de o tainică împărtăşire din grădina acestui colţ de rai, în care se află complexul monastic ridicat în cinstea Naşterii Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente