Dialoguri religios-culturale la Parohia bucureşteană „Giulești Sărindar”

În biserica parohiei „Giulești Sărindar” cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” a avut loc duminică, 15 martie 2015, în cadrul Serilor Duhovnicești, organizate de L.T.C.O.R. – filiala sector 6, dezbaterea temei „Impactul mass-media asupra copilului”, potrivit protoieriasector6capitala.ro.

În cadrul acestui eveniment s-a vizionat filmul „Influența televizorului asupra minții copilului”, realizat de o echipă de psihologi ruși, prin care se demonstrează efectele deloc benefice a televizorului și a calculatorului asupra copiilor mici (aprox. 1-8 ani) expuși timp îndelungat.

După vizionarea filmului, părintele Ivan Ginel Aurelian, coordonatorul acestui eveniment, a menționat: „Reținem unul dintre sfaturi, anume, copilul poate avea un contact mai îndelungat cu calculatorul în jurul vârstei de 12-14 ani, dar nu mai mult de 40 minute pe zi și sub supravegherea unui adult.”

De asemenea, în cadrul acestei seri duhovnicești, s-a discutat despre rolul deosebit de important al familiei în creșterea și educarea copilului într-un mediu sănătos, cât mai natural și cât mai departe de efectul violent al produselor din mass-media.

Comentarii Facebook


Știri recente