Diac. Sorin Mihalache va conferenţia la Biserica Icoanei din Bucureşti

Diac. Sorin Mihalache de la Facultatea de Teologie Dumitru Stăniloae din Iași va conferenţia miercuri, 13 martie 2019, începând cu ora 18:00, la Biserica Icoanei din Capitală.

Conferinţa este organizată în cadrul evenimentelor religioase şi culturale desfăşurate la parohia bucureşteană sub genericul Icoana – fereastră spre Dumnezeu.

Evenimentele ajunse la cea de-a 12-a ediţie vor avea loc în perioada 12-18 martie 2019.

Programul integral aici.

Diac. Sorin Mihalache

Părintele diacon Sorin Adrian Mihalache este licenţiat în matematică şi teologie, a absolvit cursuri de master în psihologie, filosofie, teologie şi fizică teoretică, iar din anul 2010 este doctor în Filosofie al Universităţii „Al. I. Cuza” din Iaşi.

Realizează şi moderează emisiunea „Lumina celui nevăzut” la TV Trinitas a Patriarhiei Române, este coordonator al Centrului de Studii Interdisciplinare în Religie şi Ştiinţă al Fundaţiei „Solidaritate şi Speranţă” din Iaşi, fiind implicat şi în alte proiecte şi activităţi cu specific interdisciplinar.

Foto credit: Cbrom

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Săptămâna în imagini: 17 – 23 februarie

Fotografii cu momente din viața spirituală ortodoxă surprinse prin lentilele fotografilor profesioniști sau amatori în perioada 17 -23 februarie 2020. Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica Ai fotografii pentru Săptămâna în imagini? Dacă aveți fotografii care surprind…