Deschiderea anului școlar pentru elevii din orașul Bușteni

Conform parteneriatului dintre Primăria Bușteni, Protoieria Câmpina și Parohia Bușteni, elevii din școlile și grădinițele orașului s-au bucurat de atenția domnului Emanuil Savin, Primarul Orașului Bușteni și a preoților. Toți elevii, începând cu grupa pregătitoare, pășind cu emoție în sălile de clasa au găsit luni, 15 septembrie 2014, pe bănci, ghiozdane pline cu rechizite, valoarea acestora fiind de 150 000 lei. Acest gest va fi completat, pentru elevii clasei pregătitoare și clasa I cu fișe de lucru și manualul de Religie, a precizat Părintele Dumitru Costică, Protopopul Protoieriei Câmpina.

În cadrul activităților misionar-pastorale s-au desfășurat joi, 18 septembrie 2014, lucrările Cercului Pastoral la Parohia Zamora la care au participat preoții din bazinul superior al Văii Prahovei, cântăreții bisericești și numeroși credincioși.

În biserică s-a oficiat Sfânta Liturghie în sobor. Predica a fost rostită de Părintele Dobrescu Mihai de la Parohia Azuga, iar referatul a fost prezentat de Părintele Vacaru Florian de la Parohia Comarnic.

La Sfânta Liturghie a participat și Primarul Orașului Bușteni.

Comentarii Facebook


Știri recente