Daruri pentru elevii din Șura Mare

Elevii din ciclul primar de la școala din localitatea Șura Mare au primit din partea Arhiepiscopiei Sibiului ghiozdane cu rechizite. La eveniment a participat și Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășeanul, Episcop-vicar al Eparhiei, care a oficiat o slujbă de Te Deum, informează TRINITAS TV.

„L-am rugat pe Dumnezeu să vă binecuvânteze cu har și belșug duhovnicesc, dar și cu rezultate bune la învățătură. Trebuie să fiți foarte ascultători, cuminți și să învățați bine. Darurile aduse acum sunt un semn de binecuvântare din partea Arhiepiscopiei Sibiului. Le dorim cadrelor didactice să aibă răbdarea și dăruirea necesare pentru a-i învăța pe cei mici toate cele bune și folositoare”, a spus Preasfințitul Părinte Andrei Făgărășeanul.

Prin astfel de acțiuni, Departamentul Social al Arhiepiscopiei Sibiului sprijină familiile defavorizate.

În perioada următoare, Departamentul Social al Arhiepiscopiei Sibiului va organiza activități similare și în cadrul altor comunități sărace.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…