Daruri pentru cei aflaţi în suferinţă

Beneficiarii Centrului de Zi pentru Copii cu dizabilități din Câmpulung Muscel au primit miercuri, 22 iunie 2016, daruri constând în haine şi alimente din partea Parohiei Mărcuş din municipiu, informează site-ul oficial al Eparhiei Argeşului şi Muscelului. Evenimentul a avut loc cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului.

Parintele Daniel Oprescu, de la parohia Mărcuș din Municipiul Câmpulung Muscel, împreună cu mai mulți elevi de la Seminarul Teologic Ortodox Iustin Patriarhul şi de la Școala Gimnazială Nanu Muscel din Câmpulung, a dăruit copiilor din centru haine și alimente. Copiii au primit cu mare bucurie darurile pregătite, oferind la rândul lor oaspeților prezenți coșulețe din hârtie confecționate de ei, în cadrul activităților desfăşurate în cadrul centrului.

***

Centrul de Zi pentru Copii cu dizabilități din cadrul Complexului de Servicii pentru copii cu dizabilități se adresează copiilor din Câmpulung şi comunele zonei Muscel încadraţi într-un grad de handicap grav sau mediu, care au dizabilităţi asociate: neuro-psiho-locomotorii.

Angelsatmamre-trinity-rublev-1410

Comentarii Facebook


Știri recente