Daruri pentru 40 de familii defavorizate din Sibiu

În Săptămâna Patimilor, 40 de familii defavorizate din Sibiu au primit sprijin material din partea parohiilor Cisnădie 3 şi 1, în cadrul proiectului social filantropic “Ajută-şi semenii!”, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

3

Parohiile Cisnădie 3 şi 1, din sibiu au oferit, în Săptămâna Pătimirilor, mai multe ajutoare unor familii defavorizate din cartierul Cisnădie, Sibiu.

În urma colectei efectuate în Duminica Floriilor la Biserica “Sfântul Nicolae” din Cisnădie, după concertul de pricesne susţinut de tinerii şi copiii celor două parohii, s-au adunat darurile pentru familiile vizate.

Proiectul s-a intitulat “Ajută-şi semenii!” şi a avut în atenţie 40 de familii care au primit pachete cu alimente necesare pentru masa de Paşti.

Comentarii Facebook

Comentarii recente
  1. Sintagma incetatenita in mass media de azi aceea de ,, familii defavorizate”, genereaza o nedumerire : de cine sunt defavorizate aceste familii ? De societate ? Atunci sa facem presiuni asupra conducatorilor societatii noastre pentru a remedia aceasta nedreptate.
    Practic noi stim ca familiile respective sunt paupere sau sarace dar nu stim daca au fost sau nu neaparat defavorizate de cineva sau de ceva.
    Fireste ca este crestineste sa le ajutam.

Lasă un răspuns


Știri recente

Mihai Eminescu a fost evocat peste ocean

În perioada 11-12 ianuarie la New York a avut loc Simpozionul „Mihai Eminescu”. Cea de-a XXVII-a ediţie a reliefat multiple aspecte din creația poetică și jurnalistică a marelui poet român. Evenimentul s-a desfăşurat sub auspiciile…