Daruri de Paști: Reduceri substanțiale la cărțile publicate de Editurile Patriarhiei Române

Editurile Patriarhiei Române anunță reduceri substanțiale la toate titlurile din magazinul online, astfel încât doritorii pot achiziționa un dar de Sfintele Paști pentru iubitorii de carte teologică și bisericească. Toate titlurile vor avea prețul redus cu 35% (cu excepția celor care au reduceri deja aplicate).

Această reducere este în mod deosebit avantajoasă pentru cărțile legate în piele, care pot fi cadouri deosebite:

Pe site mai sunt și alte cărți frumos legate, dar și ediții obișnuite. Toate beneficiază de reduceri de preț.

Cărțile pot fi comandate de pe siteul Cartibisericesti.ro.

Perioada în care se aplică reducerile este 7-14 aprilie 2022.


Editurile Patriarhiei Române sunt:

  • Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă, înființată în cadrul Institutului Biblic în anul 1920, este specializată în editarea şi publicarea scrierilor biblice şi a cărţilor de cult;
  • Editura Basilica, înfiinţată la iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în 2008, publică traduceri din operele Sfinților Părinți, manuale şi tratate teologice pentru Liceele şi Facultăţile de Teologie, enciclopedii şi dicționare, albume, monografii tematice, ghiduri pentru pelerini și cărți pentru copii.
  • Editura Trinitas, întemeiată în 1992 la Iaşi, din iniţiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel (pe atunci Mitropolit al Moldovei şi Bucovinei), funcționează din 2009 la Bucureşti, publicând texte cu caracter jurnalistic: interviuri difuzate la Radio Trinitas și TRINITAS TV, volume tematice cu articole publicate în Ziarul Lumina.

Vezi și:

Foto credit: Basilica.ro / Mircea Florescu

Urmărește-ne pe Telegram: t.me/basilicanews

Comentarii Facebook


Știri recente