Dar din dar: Un centru social din Pitești a oferit cadouri copiilor de la Spitalul Marie Curie

Părintele Robert Nicolae de la Așezământul „Sfinții Împărați Constantin și Elena” și „Sfântul Nectarie” din Pitești a vizitat miercuri Secția Nefrologie – stația de dializă și Oncologie Pediatrică, din cadrul spitalului bucureștean „Marie Curie”.

Preotul a oferit mai multe daruri pentru pruncii suferinzi, pentru spital, dar și pentru mamele sau însoțitorii lor: icoane și cărți de rugăciune, produse igienico-sanitare, de îngrijire personală, scutece absorbante, auxiliare școlare, jucării, dulciuri, fructe, apă plată, detergenți ș.a., notează Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului.

Acțiunea este parte a proiectului eparhial „Campionii bucuriei”.

La Așezământul „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Pitești primesc zilnic o masă caldă 100 de persoane defavorizate.

Acțiunea de la Spitalul Marie Curie nu este prima de acest gen. În ianuarie, Părintele Robert Nicolae a mers cu daruri la Secția „Nou Născuți” din cadrul Spitalului Județean Argeș.

Foto credit: Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului

Comentarii Facebook


Știri recente

Părintele Sofian Boghiu a fost comemorat la Biblioteca Sfântului Sinod: Evocări, mărturii şi lansare de carte

Părintele Arhimandrit Sofian Boghiu a fost comemorat miercuri la Biblioteca Sfântului Sinod, aflată în incinta Mănăstirii Antim din Bucureşti. Mărturii&evocări Evenimentul s‑a desfășurat în Sala „Conon Arămescu‑Donici” a Biblioteca Sfântului Sinod și a reunit ierarhi, clerici…