Cursul festiv al studenților și masteranzilor teologi de la Dunărea de Jos

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, în data de 27 iunie 2013, absolvenții promoției 2013 din cadrul Departamentului Teologic al Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie – Galați au organizat cursul festiv la finalizarea studiilor.

Programul a debutat cu participarea tinerilor teologi la slujba Sfintei Liturghii, oficiată în Catedrala arhiepiscopală din Galați de către un sobor de preoți profesori, în prezența chiriarhului Dunării de Jos, după cum ne-a transmis Pr. Gabriel Molocea.

După Sfânta Liturghie, Chiriarhul Dunării de Jos a oficiat slujba de Te-Deum, ca mulțumire pentru toate binefacerile primite de la Dumnezeu, după care, în Aula Facultății de Mecanică a Universității „Dunărea de Jos” s-a desfășurat cursul festiv al absolvenților de teologie didactică și teologie asistență socială, precum și a masteranzilor, în prezența cadrelor didactice universitare.

Profesorii și absolvenții au rostit scurte alocuțiuni adecvate momentului festiv al absolvirii cursurilor de licență și masterat.

La final au fost oferite diplome, medalii, broșura cu viața Sf. Luca al Crimeii și flori.

Anul acesta au absolvit 47 de studenți și 32 de masteranzi.

Comentarii Facebook


Știri recente