Curs public de prim-ajutor la Galați

Pe aleea pietonală de pe strada Domnească, din Galați va fi organizat un curs public de prim-ajutor, la împlinirea a 6 luni de la tragicul eveniment de la Clubul Colectiv din București, unde şi-au pierdut viața 64 de persoane, printre care şi gălăţeanca Valentina Florea.

Evenimentul se desfășoară  cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, miercuri, 20 aprilie 2016. Acțiunea este organizată de vărul Valentinei, Alexandru Nechifor, student în ultimul an la Facultatea de Medicină şi Farmacie din Galaţi.

Cu acest prilej, va fi oficiată slujba de pomenire a Valentinei şi a tuturor celorlalţi care au trecut la cele veşnice în urma incendiului de la Clubul Colectiv, anunță reprezentanții Biroului de Presă al Eparhiei.

Acțiunea va începe la ora 11.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…