Curs de Leadership și luarea deciziilor

În zilele de 15 și 16 februarie, în sala „Nichifor Crainic” din incinta sediului administrativ al Episcopiei Giurgiului, a avut loc, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, cursul „Leadership și luarea deciziilor”. Trainingul a fost susținut de părintele diacon Daniel Necula, inspector de specialitate, la disciplina religie în cadrul ISJ Giurgiu. La acest curs au participat aproximativ 20 de elevi de la liceele din municipiul Giurgiu, membri în Consiliul Județean al Elevilor. Obiectivele trainingului „Leadership și luarea deciziilor” au fost ca participanții să înțeleagă conceptul de „leadership”, să cunoască procesul de luare a deciziilor, să fie capabili să stabilească rolurile și responsabilitățile în echipă și să conștientizeze rolul liderului în vederea eficientizării echipei.

În ziua întâi, cursanții au putut afla despre barierele în comunicare, despre strategiile de luare a deciziilor, despre conflict, confruntare și consens, iar în ziua a doua au învățat despre tipurile de roluri în echipă, despre profilul leaderului, dar și despre modelele de leadership.

La final, toți participanții au mulțumit părintelui diacon Daniel Necula pentru posibilitate de a participa la un astfel de curs inedit, apreciind că noțiunile învățate le vor fi de mare ajutor în proiectele viitoare pe care le vor desfășura.

Comentarii Facebook


Știri recente