Curs de inițiere în arta culinară pentru monahi și monahii

20 de monahi și monahii din cinci așezăminte ale Arhiepiscopiei Bucureștilor urmează zilele acestea, în Capitală, un curs de inițiere în arta culinară. Cursul durează șase săptămâni.

„Suntem un centru de excelență unde se organizează cursuri de inițiere pentru măicuțe și călugări aparținând Arhiepiscopiei Bucureștilor și împreună cu Federația bucătarilor sunt organizate aceste cursuri pentru perfecționarea celor care vor pregăti mâncarea în aceste instituții. Centrul Aroma este dotat cu tehnologie de ultimă oră ceea ce face ca participanții la aceste cursuri să beneficieze de ultime informații și să își poată desfășura de acum încolo activitatea în cele mai bune condiții. Cursurile sunt organizate cu instructori și pregătitori cu înalte calificări, astfel ei beneficiind de cele mai bune informații”, a declarat pentru TRINITAS TV Gabriela Rădulescu,reprezentant Bilancia.

Cursanții sunt instruiți de un bucătar șef, care îi supervizează la fiecare pas. O atenție deosebită se acordă în cadrul cursului mâncărurilor de post.

La încheierea cursului, monahii și monahiile vor fi evaluați, urmând să primească o diplomă de participare.

Comentarii Facebook


Știri recente