CUPA ANTIM – Concurs de orientare turistică, ediția a II-a

Sâmbătă 16 mai, de la ora 9:00, la Pădurea Verde a avut loc a doua ediție a concursului CUPA ANTIM – Orientare Turistică organizat de Școala Gimnazială “Sf. Antim Ivireanul” în parteneriat cu Facultatea de Educație Fizică și Sport-Universitatea de Vest Timișoara, la care au participat copiii (între 8 și 12 ani) și părinții, a precizat Ioana Popescu, director de promovare în cadrul Şcolii Primare „Sf. Antim Ivireanul”.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul doamnei profesor Violeta Arghiropol, maestru în orientare turistică, a echipei de arbitri, sportivi și studenți coordonata de dânsa.

Copiii s-au bucurat de premii frumoase: rucsaci, palete de badminton, mingi de footbal și badminton, decor de camera pentru fete, praștii cu mingi de apa, cuburi, diplome și medalii. Premiile au fost asigurate de SC Insight Group SRL și Asociația Prologos.

Școala care a avut cel mai mare punctaj a primit Cupa ANTIM. Anul acesta a fost pe primul loc: Școala Gimnazială „Sf.Antim Ivireanul”. Această cupă va fi gazduită timp de un an de zile de școala noastră, urmând ca la următoarea ediție să fie înmanată acelei școli cu punctajul cel mai mare.

Parteneriievenimentului au fost: SC Insight Group SRL, Facultatea de Educație Fizică și Sport-Universitatea de Vest Timișoara, Arhiepiscopia Timișoarei, Asociația Prologos, Liceul cu Program Sportiv “Banatul”, Școala Gimnazială nr.19 “Avram Iancu”, Școala Gimnazială Săcălaz și Berecsău.

Partenerii media ai proiectului sunt: TVR Timișoara, Radio Timișoara și Ziarul Lumina.

Comentarii Facebook


Știri recente