Cu sprijinul parohiei din care fac parte, copiii din satul sibian Mălâncrav au vizitat Clujul

Un grup de 50 de copii din Parohia sibiană Mălâncrav a întreprins joi o excursie în judeţul Cluj, informează Mitropolia Ardealului.

Copiii, elevi ai claselor şcolare III-X, au avut posibilitatea să viziteze mai multe obiective turistice, mănăstiri și locașuri de cult din județul Cluj.

Grupul a fost însoțit de preotul paroh din Mălâncrav, Bogdan-Alin Fluieraș, alături de mai multe cadre didactice de la Școala Gimnazială din sat.

Organizatorul proiectului

Părintele Bogdan-Alin Fluieraș a evidenţiat că „excursia a fost organizată de parohia noastră care le-a asigurat copiilor costurile pentru transport, două mese calde și la final a oferit câte un dar fiecărui participant”.

Obiective vizitate

„La Mănăstirea Florești, pe lângă faptul că s-au închinat și au ascultat un cuvânt de învățătură, au vizitat și Grădina Zoologica a mănăstirii. Punctul culminat al excursiei a fost la Mănăstirea Nicula, unde s au închinat la cunoscuta icoană făcătoare de minuni a Maicii Domnului, în fața căreia am cântat pricesne și am înălțat rugăciuni”, a adăugat Părintele paroh din Mălâncrav.

În viitorul apropiat, Parohia Mălâncrav va organiza și alte activități dedicate tinerilor din comunitate.

Foto Credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente