Crosul Campionii Bucuriei la Pitești, mai 2015

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat marţi, 12 mai 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în municipiul Pitești și a reunit la start 842 de elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Palatul Copiilor – Biserica Sfântul Gheorghe.

Potrivit eparhiaargesului.ro, câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă (clasele V-VI și VII-VIII), băieți / fete , sunt:

Locul I – Băiașu Ionuț, Mihalache Cristian Ștefan / Badea Andrada, Olteanu Alexandra

Locul II – Roșca George Alexandru, Curea Gabriel / Ivănescu Florentina, Stănculescu Nicoleta

Locul III – Sima Ionuț Alexandru, Dumitru Robert / Stancu Oana Larisa, Ungureanu Adina

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani, înmânate de Camelia Potec, multiplă campionă olimpică la înot și tenorul Vlad Miriță. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit o iconiță și un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.

Evenimentul sportiv desfășurat astăzi în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Arhidiacon Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general ,,Campionii Bucuriei”. De asemenea, în buna desfășurare a acestor activități sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare parohie.

Crosul sportiv Campionii Bucuriei va continua, următoarea etapă urmând a se organiza pe 19 mai 2015, în municipiul Câmpulung Muscel.

Finaliștii crosurilor Campionii Bucuriei din acest an, din fiecare protoierie, se vor întrece în competiția finală care se va organiza la Curtea de Argeș în data de 25 septembrie 2015.

Comentarii Facebook


Știri recente