Crosul Campionii Bucuriei la Mioveni, iunie 2015

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a organizat astăzi, 12 iunie 2015, o nouă ediție a crosului sportiv Campionii Bucuriei. Competiția s-a desfășurat în orașul Mioveni și a reunit la start 316 elevi din clasele V – VIII, care au alergat pe traseul: Strada Părăști – Bulevardul I.C. Brătianu – Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel, potrivit eparhiaargesului.ro.

Câștigătorii acestei ediții, pe grupe de vârstă (clasele V-VI și VII-VIII), băieți / fete, sunt:

Locul I – Năstase Adrian Ionuț, Popa Răzvan/ Vlăduță Emanuela, Petrescu Rebeca

Locul II – Băiaşu Ionuț, Dinescu Radu Cristian / Badea Doina Ioana, Oprea Roxana

Locul III – Şerban Florentin, Ionaş Dumitru / Albu Diana, Ivan Carmen Elena

Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a oferit câștigătorilor medalii, diplome și premii în bani. De asemenea, fiecare participant a primit gratuit iconițe și un tricou inscripționat cu sigla Eparhiei.

Evenimentul sportiv desfășurat astăzi în Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului a fost organizat cu binecuvântarea și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, prin implicarea directă a Părintelui Arhidiacon Consilier Caliopie Cristian Ichim, coordonator al proiectului general ,,Campionii Bucuriei”. De asemenea, în buna desfășurare a acestor activități sunt implicați părinții protoierei și preoții din fiecare parohie.

Finaliștii crosurilor Campionii Bucuriei din acest an, din fiecare protoierie, se vor întrece în competiția finală care se va organiza la Curtea de Argeș în data de 25 septembrie 2015.

Comentarii Facebook


Știri recente