Credincioşii din parohiile  defavorizate din Tulcea au primit ajutoare

Preoții şi enoriaşii de la opt parohii defavorizate din Eparhia Tulcii au fost invitați la Internatul Seminarului Teologic ,,Sf. Ioan Casian” din Tulcea pentru a ridica ajutoarele destinate persoanelor și familiilor aflate în lipsuri materiale evidente.

Acţiunea de miercuri, 13 aprilie 2016, se înscrie în cadrul activităților social-filantropice care se derulează în Episcopia Tulcii, în perioada Postului Sfintelor Paști. La eveniment a fost prezent Preasfințitul Părinte Visarion, Episcopul Tulcii, însoțit de pr. Ioan Strat, consilier social în cadrul Episcopiei. Aceste ajutoare constau în articole sanitare și vestimentare pentru femei, copii și bărbați, jucării și încălțăminte pentru copii, pilote, pături, perne,  lenjerii de pat, cărucioare pentru persoane cu handicap, cadre metalice și cârje pentru persoanele cu deficiențe la deplasare.

Activitatea se desfășoară cu sprijinul Asociației Papageno din Elveția – filiala Sibiu, care a donat produsele sus menționate, a afirmat pr. Felix Neculai, Consilier eparhial Sectorul cultural și comunicații media Episcopia Tulcii.

 

  

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente