Coronavirus: Spitalul Providenţa sprijină medicii din linia întâi şi acordă consultanţă medicală persoanelor vulnerabile

Spitalul Providenţa din Iaşi, care funcţionează sub patronajul Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, vine în ajutorul medicilor care luptă împotriva epidemiei de Covid-19 şi oferă consultanţă medicală persoanelor vulnerabile.

De Buna Vestire, Spitalul a oferit zeci de pachete cu alimente pentru cadrele medicale din Iaşi afla în prima linie în lupta împotriva noului coronavirus.

Managerul instituţiei, Marinel Talpeș, a declarat pentru Doxologia că acţiunea va continua şi în zilele următoare, atât timp cât va fi nevoie.

De asemenea, Spitalul Providenţa oferă gratuit consultanță medicală online şi telefonic persoanelor vulnerabile în faţa Covid-19.

„Pentru că ne pasă de pacienții fără acces la serviciile medicale din specialitățile din ambulatoriu, echipa noastră medicală se va mobiliza pentru a veni în sprijinul acestora”, a mai spus Marinel Talpeș.

Mai multe detalii aici.

Spitalul Providența al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei este unul multidisciplinar care, pe lângă consilierea medicală, oferă îndrumare duhovnicească (prin părintele capelan), suport psihologic prin psihoterapeutul spitalului și consiliere nutrițională.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente