Coronavirus | Episcopul Visarion s-a rugat pentru tulceni din cel mai înalt punct al oraşului

Preasfinţitul Părinte Visarion s-a rugat joi pentru încetarea pandemiei de coronavirus, din cel mai înalt punct al oraşului Tulcea.

Ierarhul a ales să binecuvânteze oraşul Tulcea de pe Colnicul Hora, locaţie care oferă o perspectivă panoramică asupra municipiului. Tot acolo se află şi un monument dedicat eroilor din Războiul de independenţă.

Episcopul Tulcii a binecuvântat orașul cu Sfânta Cruce și cu un relicvar cuprinzând fragmente din moaștele Sfinţilor Mucenici Zotic, Atal, Camasie și Filip de la Niculițel.

Ierarhul s-a rugat ca Dumnezeu să oprescă răspândirea virusului. Foto credit: Episcopia Tulcii.

Pe lângă rugăciunile oficiate, Eparhia Tulcii s-a implicat şi material pentru stoparea pandemiei. Săptămâna aceasta, Episcopia a donat 20.000 de lei spitalului judeţean în vederea achiziţionării de materiale sanitare și aparatură medicală.

Până în prezent, la nivelul Bisericii Ortodoxe Române, sprijinul financiar se ridică la suma de 4.105.002 lei. Află mai multe informaţii despre activităţile derulate aici.

Foto credit: Episcopia Tulcii

Comentarii Facebook


Știri recente

Moaștele Sf. Dimitrie cel Nou la Catedrala Mitropolitană din București: PS Paisie Sinaitul explică ce munți mută credința

„Expresia mută munții atribuită credinței nu trebuie neapărat înțeleasă în sensul strict al cuvântului”, a spus Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul duminică, la Catedrala Mitropolitană „Sf. Spiridon” – Nou din București. Liturghia în acest sfânt lăcaș…