Copiii din corul Așezământului „Sf. Ierarh Leontie de la Rădăuți” cântă sâmbătă la București

Copii din Corul Așezământului „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți” cântă sâmbătă alături de formația Subcarpați în deschiderea concursului de artă new media „iMapp Bucharest 2021 – Winners League”, organizat de Primăria Capitalei.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de jurnalistul Alex Dima, un vechi prieten al așezământului.

Concertul deschide un concurs în care șase echipe internaționale își dispută titlul „iMapp Bucharest 2021 – Winners League” cu lucrări artistice care vor fi redate pe cea mai mare suprafață de proiecție din lume: fațada Palatului Parlamentului României, care are 23.000 de metri pătrați.

 

Concertul are loc de la ora 17:00 în Piața Constituției, cu intrare liberă, dar accesul este supus noilor norme care vizează evenimentele publice din Capitală în condițiile creșterii incidenței infecției cu virusul SARS-Cov-2.

Formația Subcarpați colaborează cu artiști populari, realizând mixaje care aduc în atenția publicului tânăr muzica tradițională românească.

Grupul a făcut cunoscută și muzica Surorilor Osoianu din Basarabia. Videoclipul în care ele interpretează, acompaniate de Subcarpați, colindul transnistrean „Baladă” a avut peste șapte milioane de vizualizări pe Youtube:

Aşezământul „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți” găzduieşte peste 120 de copii şi tineri orfani sau din familii dezorganizate. A fost construit la iniţiativa Arhim. Iustin Dragomir, stareţul Mănăstirii Bogdana din Rădăuţi, şi este partener al DGASPC Suceava.

Donații pentru Așezământul de copii „Sf. Ier. Leontie de la Rădăuți”

Cont: RO04RNCB0241123543990001 (RON) – la BCR Rădăuți
Cont: RO27BTRLRONCRT0367259601 (RON) – la Banca Transilvania Rădăuți
Sediu: Rădăuți, Calea Bucovinei, nr. 201, cod 725400
Telefon: 0330566441
Email: [email protected]
CIF: 23980205
Website: www.sfantulleontie.ro

Vezi și:

Foto credit: Facebook / Alex Dima

Comentarii Facebook


Știri recente