Copiii Centrului social „Best Life”, premiați de Muzeul Olteniei

Copiii Centrului social „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei au participat marți, 28 iulie, la festivitatea de premiere organizată de Muzeul Olteniei, Secția de Științele Naturii, pentru implicarea în atelierele de creație din cadrul Școlii de Vară „BIOS ART în vacanță”, a precizat Gabriela Firu.

Cu această ocazie, copilașii așezământului social au primit diplome de prieteni ai naturii și daruri, înmânate de drd. Lila Gima, muzeograf și coordonator al acestor ateliere. Drept mulțumire, cei mici au prezentat un program artistic special, format din cântece, poezii și joc tradițional românesc, pregătit cu sprijinul voluntarilor. Printre micuții invitați s-au aflat și elevii Școlii nr. 3 structura Balasan, beneficiari ai Centrului social „Best Life”, însoțiți de cadrele didactice. La rândul lor, aceștia au recitat poezii, au primit diplome și daruri – îmbrăcăminte, jucării și rechizite școlare.

În deschidere, drd. Lila Gima a vorbit celor prezenți despre colaborarea frumoasă începută în urmă cu doi ani cu Centrul social „Best Life”, despre prietenia legată cu elevii Școlii din Balasan și a adus cuvinte de apreciere pentru momentele artistice prezentate. La final, cu toții au vizionat expoziția de lucrări realizate în luna iulie în cadrul acestor ateliere.

Amintim faptul că elevii Școlii nr 3 structura Balasan beneficiază în timpul vacanței de vară de servicile sociale și educaționale ale Centrului, printr-un parteneriat încheiat cu unitatea de învățământ menționată și cu sprijinul Primăriei Municipiului Băilești. Cu acest prilej, copiii au vizitat la începutul lunii iulie Muzeul Olteniei, Secția de Științele Naturii, expoziția de plante și animale fosile, au fost la Planetariu și au participat la un atelier de modelaj în lut.

Comentarii Facebook


Știri recente