Copii în vizită la Patriarhie

Un grup de copii din cadrul Fundației ACORNS din București au vizitat astăzi, 5 decembrie 2011, Catedrala Patriarhală unde s-au închinat la icoana Sfântului Ierarh Nicolae, sărbătorit mâine, 6 decembrie, în Biserica Ortodoxă.

Cei 20 de copii, însoțiți de doamnele educatoare, au fost întâmpinați, în prealabil, în Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei de părintele diacon George Jambore, inspector în cadrul Sectorului teologic-educațional al Patriarhiei Române. Aici, părintele inspector le-a prezentat copiilor mai multe învățături despre Sfântul Nicolae și le-a oferit, de asemenea, iconițe cu chipul Sfântului Ierarh Nicolae.

Fundația ACORNS oferă prin cele două grădinițe existente, Acorns British Style Nursery și Baby Acorns, educație copiilor cu vârsta cuprinsă între 1 an și 6 ani după modelul britanic și folosește ca limbă de predare în grădinițe exclusiv limba engleză.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…