Consfătuirea profesorilor de religie din județul Sălaj

Consfătuirea profesorilor de religie din județul Sălaj a avut loc marți, 17 septembrie 2013. Aceasta a debutat cu slujba de Te Deum săvârșită în capela Liceului Ortodox „Sfântul Nicolae” Zalău și a continuat în sala multimedia a acestei unități de învățământ, potrivit episcopiasalajului.ro.

După diseminarea informațiilor primite la Consfătuirea națională a inspectorilor de religie desfășurată la Tulcea în perioada 9-11 septembrie 2013, a fost prezentat Raportul de activitate pentru anul școlar 2012-2013. Au fost expuse activitățile reprezentative ale profesorilor de religie din județ: premiile obținute la Olimpiada de religie și la alte concursuri naționale, proiectele derulate în parteneriat cu Episcopia Sălajului și alte instituții („Biserica, tinerii și colindele”, „Alege viața!”, „Ajută-l pe Ionuț!” „Tineri lăudând pe Domnul”, Captivii „libertăților”), activitățile derulate în cinstea „Anului omagial al Sfinților Împărați Constantin și Elena”.

Alte subiecte aflate pe ordinea de zi s-au referit la direcțiile de acțiune pentru noul an școlar, structura portofoliului profesorului de religie, stabilirea tematicii Cercurilor pedagogice. S-a subliniat rolul conlucrării profesorului de religie cu preotul în programele catehetice.

Cu această ocazie a fost distribuit numărul 12 al revistei profesorilor de religie și a elevilor din Episcopia Sălajului „Din suflet, pentru suflet”.

Comentarii Facebook


Știri recente