Consfătuirea profesorilor de Religie din judeţul Braşov

Înaltpreasfinţitul Părinte Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, a participat luni, 10 octombrie 2016, la consfătuirea profesorilor de Religie din judeţul Braşov. Evenimentul a avut loc la Colegiul Naţional de Informatică Gr. Moisil din Braşov, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

În cadrul întâlnirii, profesorii de Religie au aflat mai multe despre activităţile şcolare şi extraşcolare care se vor desfăşura în umătoarea perioadă.

La consfătuire au fost prezenţi: Vasile Timiş, inspectorul pe disciplina Religie din cadrul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice, Sorin Joantă, inspectorul de Religie din cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, Elena Popa inspectorul de Religie pe judeţul Braşov, precum şi alţi oaspeţi.

În cuvântul adresat profesorilor de Religie, Mitropolitul Ardealului i-a îndemnat să dea dovadă în continuare de aceeaşi dăruire faţă de disciplina predată.

Am dorit să-i binecuvântăm pe dascăli la începutul noului an şcolar şi mai ales să încercăm să-i responsabilizăm în continuare cu privire la misiunea lor de a face educaţie religioasă în şcolile noastre, a spus ierarhul.

De asemenea, la ședință au fost discutate şi aspecte de ordin practic şi administrativ, pentru ca orele de Religie să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.

Comentarii Facebook


Știri recente