Consfătuirea profesorilor de religie din jud. Prahova

La Colegiul Tehnic „Elie Radu” din Ploiești a avut loc luni, 22 septembrie 2014, consfătuirea profesorilor de religie din județul Prahova. Gazda consfătuirilor a fost prof. Rodica Sendroiu, inspector de religie în cadrul ISJ Prahova. Inspectorul Cristinel Rusu a participat ca reprezentant al Arhiepiscopiei Bucureștilor. La această consfătuire au fost invitați cei patru protopopi din județul Prahova.

Ședința a fost deschisă cu o rugăciune după care Pc. Pr. Costică Dumitru, protopop la Protoieria Campina, a rostit o alocuțiune despre vocația profesorului de religie și a urât bun venit celor prezenți.

Pc. Pr. Ștefan Musat, protopop al Protoieriei Ploiești i-a îndemnat pe toți profesorii de religie „să poarte grijă de aspectul duhovnicesc și să țină o strânsă legătură cu preoții din parohia unde se afla școală”.

Domnul inspector Cristinel Rusu a prezentat noutățile transmise de Arhiepiscopia Bucureștilor, iar doamna inspector Rodica Sendroiu le-a reamintit profesorilor ca Biserica susține ora de religie, după cum ne-a transmis pr. protoiereu Ștefan L. Mușat.

Comentarii Facebook


Știri recente