Consfătuirea anuală a profesorilor de Religie din județul Mehedinți

În sala „Mitropolit Nestor Vornicescu” de la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului și Strehaiei va avea loc, sâmbătă, 19 septembrie 2014, consfătuirea anulă a preoților și profesorilor laici care predau disciplina Religie în unitățile de învățământ mehedințene, a precizat Cătălin Cernătescu, redactor știri al Episcopiei Severinului și Strehaiei.

În cadrul ședinței vor fi evidențiate aspecte din anul școlar 2013-2014 și vor fi stabilite prioritățile pentru noul an școlar.

Pe ordinea de zi se află, de asemenea, prezentarea noutăților de la disciplina religie, a activităților extrașcolare desfășurate în parteneriat cu Episcopia Severinului și Strehaiei, precum și a proiectelor educaționale inițiate de Patriarhia Română.

Evenimentul va fi moderat de prof. Dana Săftoiu, inspectorul de specialitate, din partea Inspectoratului Școlar Județean Mehedinți și consilierul Sectorului Învățământ și Tineret al Episcopiei Severinului, preotul Ioan Ovidiu Polexă.

Comentarii Facebook


Știri recente

Factbox: Ortodoxia românească în Canada

De Ziua Canadei (1 iulie), prezentăm principalele date despre prezența ortodocșilor români în această țară. Peste o cincime din populația Canadei este sosită în această țară prin imigrație. La recensământul din 2016, aproape un sfert…