Conferinţa ”Viața, darul lui Dumnezeu”

În seara zilei de 25 martie 2015, la Centrul Cultural ”Ion Manu” din Otopeni, a avut loc conferința cu tema ”Viața, darul lui Dumnezeu”, organizată de Protopopiatul Ilfov Nord și Liga Tinerilor Creștini Ortodocși din România, Filiala Otopeni al cărui preşedinte este dl. Daniel Gheorghe.

În deschidere, corul ”Macarie Protopsaltul” al Protoieriei Ilfov Nord, dirijat de Pc. Pr. Dumitrescu Constantin, a susținut un concert de cântece religioase specifice acestei perioade a Sfântului și Marelui Post.

În prezența preoților și tinerilor din departamentele de tineret de la parohiile din protoieria Ilfov Nord, precum și a unui număr mare de credincioși de la parohiile din orașul Otopeni, conferința a fost susținută de Pc. Pr. Conf. Dr. Gheorghe Holbea – Prodecan al Facultății de Teologie Iustinian Patriarhul din București, preacuviosul părinte Arhim Veniamin Goreanu – Consilier Administrativ Bisericesc al Arhiepiscopiei Bucureștilor și dl. Deputat Daniel Gheorghe.

La final cei prezenți au adresat întrebări și au primit răspunsuri pe marginea temei, discuțiile desfășurându-se într-o frumoasă atmosferă duhovnicească.

Comentarii Facebook


Știri recente