Conferinţa „România pentru familie” la Craiova

Conferinţa „România pentru familie” se va desfăşura miercuri, 6 aprilie 2016, de la ora 18:00, la sala de festivităţi a Cercului Militar din Craiova. Evenimentul este organizat de Coaliţia pentru Familie şi Asociaţia Părinţi pentru Ora de Religie, filiala Dolj. Vor lua cuvântul: dr. Pavel Chirilă, jurnalistul Ioan Şolea şi scriitorul Mihai Gheorghiu.

La Târgu Jiu activitatea este programată pentru marţi, 5 aprilie 2016, la Amfiteatrul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”, de la ora 18:00, informează Arhid. Ioniţă Apostolache, de la Biroul de Presă al Eparhiei.

Tot în perioada Postului Mare, în zilele de 18, 19 şi 20 aprilie 2016, membrii Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi, filiala Târgu Jiu, organizează ediţia cu numărul 27 a „Serilor Filocalice”. Conferinţele vor avea loc în amfiteatrele liceelor: „Tudor Vladimirescu”, „Spiru Haret“ şi „Virgil Madgearu”. Evenimentul cultural-religios este organizat împreună cu Protopopiatul Târgu-Jiu Sud, Protopopiatul Târgu-Jiu Nord, Inspectoratul Judeţean Gorj, Şcoala Populară de Artă Târgu-Jiu.

Comentarii Facebook


Știri recente