Conferință preoțească la Timișoara

Pe temeiul hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române nr. 10236/2012, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului și sub coordonarea Preasfințitului Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timișoarei, joi, 25 septembrie, de la ora 9:30, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara se va desfășura conferința preoțească de toamnă a clericilor din cele șase protopopiate ale Arhiepiscopiei Timișoarei.

Temele acestei conferințe vor fi: „2014 – Anul comemorativ al Sfinților Martiri Brâncoveni” și „Pocăința, de la remușcare la întâlnirea cu Dumnezeu”.

Conferința va fi precedată de săvârșirea Sfintei Liturghii la Catedrala Mitropolitană, începând cu ora 7:00. În partea a doua a conferinței se vor comunica hotărâri ale Sfântului Sinod și se va analiza modul de administrare al imobilelor parohiale. Invitatul conferinței va fi pr. lect. dr. Gheorghe Holbea, prodecan al Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, potrivit mitropolia-banatului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente