Conferință pe teme ecologice la Sibiu

România a fost desemnată „Țara Anului” la Biofach, Nuernberg 2013. Cu acest prilej, la Facultatea de Teologie Ortodoxă „Andrei Șaguna” din Sibiu a avut loc, astăzi, 14 ianuarie 2013, o conferință în cadrul căreia Mitropolitul Ardealului, Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, a primit funcția de copreședinte de onoare al Bio-România.

„Mitropolia Ardealului este partenera acestei conferințe și a întregului demers Bio-România, fiind co-fondatoare a Asociației Operatorilor de produse bio din România, numită Bio-România. Astăzi Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Laurențiu a primit și titlul de copreședinte de onoare al acestei asociații pentru că în mod real de la declarația de la Sibiu din 2005, apoi toate acțiunile legate de Mănăstirea Sâmbăta și de tot ceea ce înseamnă pregătirea logistică a unor conferință a fost și este parte integrantă a acestui efort de bunăvestire a produselor bio în România”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr. Conf. Univ. Dr. Constantin Necula de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Sibiu.

A fost prezentat conceptul pavilionului românesc în cadrul târgului.

Au fost prezentate în cadrul conferinței teme privind potențialul românesc pe piața internațională de produse ecologice certificate.

Comentarii Facebook


Știri recente