Conferinţă la Cluj despre depresie

Depresia, așa numită boală a secolului, afectează din ce în ce mai mulți oameni. Grav este faptul că ea se instalează mai nou de la vârste tot mai fragede. Acesta este motivul pentru care Organizația Creștină Agape a programat pe 5 aprilie 2016 o conferință pe acest subiect, informează Radio Renaşterea.

Conferința va avea loc începând cu ora 19:00 la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca. Despre cauzele bolii și cum poate fi ea tratată vor vorbi medicul psihiatru Loredana Lar, precum și părintele Stelian Tofană de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, invitatul permanent a acestei serii de conferințe tematice.

„Este depresia boala secolului? Este depresia boală a trupului sau a sufletului? Sunt aceste cauze dependente de noi? Este starea de tristeţe continuă pe care adesea o trăim o depresie? Care este locul lui Dumnezeu în sufletul tău pentru prevenirea ei ca şi în căutarea leacului tămăduitor” sunt câteva din întrebările la care se va căuta răspuns în cadrul conferinţei după cum a precizat Pr. Stelian Tofană.

Intrarea este liberă.

 

Comentarii Facebook


Știri recente