Conferinţă în Protoieria Târgu Bujor, judeţul Galaţi

În Arhiepiscopia Dunării de Jos, conferinţele preoţeşti de primăvară continuă. Marţea aceasta, în sala de conferinţe a Protoieriei Târgu Bujor, s-a desfăşurat conferinţa cu titlul generic „Misiunea parohiei astăzi”.

Întâlnirea a debutat la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din localitatea Târgu Bujor, cu Sfânta Liturghiearhierească, oficiată de Înaltpreasfinţitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Atât la Sfânta Liturghie cât şi la lucrările conferinţei au fost prezenţi numeroşi preoţidin protoieria Târgu Bujor, împreună cu familiile lor, la care s-au adăugat şialţi copii din parohii, însoţiţi de părinti, precum şi elevi de la Şcolile gimnaziale din cuprinsul protoieriei, însoţiţi de profesori de religie.

Pe ordinea de zi a dezbaterilor s-au situat şi discuţii despre necesitatea şi importanţa orei de religie în şcolile din cuprinsul Protopopiatului Târgu Bujor.

La finalul conferinţei, toţi cei prezenţi au participat şi la vernisajul expoziţiei foto-documentare şi de obiecte de cult ce aparţin parohiilor din protoieria Târgu Bujor.

Comentarii Facebook


Știri recente